ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΔΟ και ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ε/Π.

Γράφει ο SV1GCB

2 ΤΕΑΥ

Από τις αρχές του 2013 ξεκίνησε στην έδρα του 2ου ΤΕΑΥ η λειτουργία του Εξομοιωτή Πτήσεων Π.Δ.Ο. και Αεροναυτιλίας Ε/Π, με εκπαιδευτικές πτήσεις με πληρώματα των ΜΑΣ του 2ου ΣΥΑΣ και του 2ου ΤΕΑΥ στο Α/Δ Πάχης Μεγάρων.

Η έναρξη της κατασκευής του τοποθετείται ενάμιση χρόνο νωρίτερα, το φθινόπωρο του 2011, κατόπιν διαταγής του κ. Α/ΓΕΣ.

Το φθινόπωρο του 2013 ξεκίνησε και η κατασκευή αντίγραφου του εξομοιωτή μας στην έδρα του 307 ΤΣΥΑΥ επ’ ωφελεία των ΜΑΣ της 1ης ΤΑΞΑΣ και της ΣΑΣ.

Το τρέχον έτος (2014), ο εξομοιωτής υποστηρίζει κυρίως τα πληρώματα (Ε/Π Chinook) του 4ου ΤΕΑΣ, που απαιτούν εντατική εκπαίδευση σε ενόργανες συνθήκες πτήσης, κυρίως την νύκτα, καθώς και σε αντικείμενα συνεργασίας του ασκούμενου πληρώματος κατά την εκτέλεση των διαδικασιών ΠΔΟ ή ενός αεροναυτιλιακού ταξιδιού που έχει προετοιμαστεί.

1003224_10202332199319259_205243258_n

Ο εξομοιωτής Πτήσεων Π.Δ.Ο. και Αεροναυτιλίας παρέχει ένα περιβάλλον εκπαίδευσης στο οποίο δύναται να εξομοιωθούν ρεαλιστικά πτήσεις δια οργάνων σε συνθήκες IMC, αεροναυτιλιακά ταξίδια στον Ελληνικό εναέριο χώρο, πτήσεις σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας ή νύκτα (και σε περιβάλλον διοπτρών νυκτερινής όρασης ΔΝΟ), καθώς και με πρόκληση ασυνήθους κατάστασης πτήσης (αφή προειδοποιητικών λυχνιών, απώλεια συστήματος, ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα). Επιπλέον πτήσεις αναγνώρισης Α/Δ ή περιοχής ενδιαφέροντος για νεοεισερχόμενους χειριστές και πτήσεις εθισμού σε μη ιπτάμενο προσωπικό ή επισκέπτες προς διάδοση των Αεροπορικών Ιδεωδών.

KATASKEYH1

Έχει κατασκευαστεί από την ομάδα κατασκευής, αξιοποιώντας όλες τις γνωστές τεχνολογίες της εποχής, όπου είναι πρακτικά εφαρμόσιμες και προσιτές σε κόστος.

Δεν εξομοιώνεται κάποιο συγκεκριμένο αεροπορικό μέσο της Α.Σ., αλλά παρέχεται η δυνατότητα να παραμετροποιείται το πτητικό μοντέλο/α και οι πίνακες οργάνων σε περιβάλλον αντίστοιχο των μέσων που ίπτανται τα εκπαιδευόμενα  πληρώματα.

KATASKEYH-2

Η ομάδα κατασκευής – λειτουργίας του εξομοιωτή πτήσεων, αποτελείται από το τεχνικό προσωπικό της Διμοιρίας Επισκευών Ηλεκτρονικού Υλικού συνεπικουρούμενη και από τα λοιπά επισκευαστικά τμήματα της Μονάδας. Οι εργασίες κατασκευής ήταν επίπονες , εκτελέστηκαν όμως με μεγάλο ζήλο από το προσωπικό της μονάδας (στρατιωτικό και πολιτικό), παράλληλα με το επισκευαστικό έργο της Μονάδας, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα.

IMG_1387

Ο Προκεχωρημένος Εξομοιωτής Ε/Π, Πτήσεων δια οργάνων (ΠΔΟ) και Αεροναυτιλίας είναι γενικού τύπου μονοκινητήριου ή δικινητήριου, σε οπτικοποιημένο περιβάλλον αντίστοιχο του Ε/Π ενδιαφέροντος του εκπαιδευόμενου πληρώματος.

Χωρίς τίτλο

Χωρίς τίτλο1

Το Cockpit  διαθέτει πίνακες οργάνων χειριστών (Κ/Β – Σ/Β) κλιμακούμενοι, ανά τύπο Ε/Π.

1888941_10202482095226563_1342086242_o

Πέραν των δύο (2) ισοδύναμων θέσεων χειριστών (όργανα – χειριστήρια – επικοινωνίες) , το σκάφος διαθέτει και δύο (2) θέσεις εκπαιδευομένων- παρατηρητών,

IMG_2647

ενώ  υπάρχουν και δύο (2) θέσεις εκτός καμπίνας για την εξυπηρέτηση του συστήματος από τους τεχνικούς της μονάδας.

1620882_10202437622074762_421470595_n

LGEL ILS Approach Καταγραφή

Οι εφαρμογές εξομοίωσης του συστήματος περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση με υψηλή ακρίβεια του πραγματικού γεωγραφικού ανάγλυφου, όλα τα Ελληνικά Α/Δ, ελικοδρόμια και περιοχές με πιστή αναπαράσταση των αεροναυτιλιακών τους δεδομένων, διαδρόμων, τροχοδρόμων, πιστών (APRON) , ράδιο-βοηθημάτων  VOR, NDB, DME, ILS κλπ, γραφικών αναπαραστάσεων των κύριων χώρων, κτιρίων και σημείων ιδιαίτερης σημασίας (ενώ δύναται να κατασκευαστούν και κατά περίπτωση όπου ο χρήστης το επιθυμεί).

Χωρίς τίτλο3

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα πρόσκτησης δεδομένων καιρού και ενσωμάτωσης αυτών στον εξομοιωτή, λήψη του τρέχοντος μετεωρολογικού της περιοχής ή αεροδρομίου, δημιουργία κατά απαίτηση του εκπαιδευτή καιρικών συνθηκών και συνθηκών ορατότητας, τήρηση σε αρχείο τυποποιημένων καιρικών συνθηκών και ανάκλησή αυτών όταν απαιτείται.

RDR-2

Πέραν των παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου συστημάτων Avionics (Com, NAV, IFF), λειτουργία συστήματος GPS/Doppler, με δυνατότητα υλοποίησης και τακτικού σχεδίου πτήσης (εισαγωγή σημείων με γεωγραφικές συντεταγμένες), ενσωμάτωσης των πραγματικών δεδομένων αεροναυτιλίας παγκοσμίως (AIRACs) (αεροδιάδρομοι, VORs, NDBs, ILS και Α/Δ), χάρτης αεροναυτιλίας και κινούμενης απεικόνισης αυτού, στον θάλαμο διακυβέρνησης (όταν ο εκπ/της το επιθυμεί).

Χωρίς τίτλο4

Η ομάδα υποστήριξης του εξομοιωτή μπορεί να παραμετροποιεί τα γραφικά σε κλίμακες υψηλής ανάλυσης και ποιότητας στις αναπαραστάσεις εδάφους/θάλασσας, εδαφικών εξάρσεων (βουνά, φαράγγια), καιρικών φαινομένων καθώς και διαφόρων αντικειμένων του εξωτερικού περιβάλλοντος όπως σπίτια, αεροδρόμια, δέντρα και άλλα Α/Φ – Ε/Π. Επίσης τα όργανα πτήσης και λειτουργίας συστημάτων στο cockpit  δύναται να παραμετροποιούνται ενώ ένας μηχανισμός πρόκλησης δονήσεων στην άτρακτο, ανάλογα με την φάση και τα δεδομένα της πτήσης που εκτελείται προσφέρει μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα.

IMG_2667 IMG_2652 IMG_2647 IMG_2632 IMG_2645 1500923_10202289329967552_482341624_o

Εντός της αίθουσας που φιλοξενείται ο εξομοιωτής υπάρχει χώρος ενημέρωσης – απενημέρωσης του εκπαιδευόμενου πληρώματος, με εκπαιδευτικό υλικό και μέσα, θέση ελέγχου των εφαρμογών/λογισμικών εξομοίωσης και υποστήριξης των πτήσεων,  κεντρικές μονάδες Η/Υ και συστοιχία επτά (7) οθονών, φωνητική επικοινωνία εντός και εκτός του εξομοιωτή δυνατότητας 6 ατόμων (4 εντός καμπίνας και 2 εκτός).

RDR-1

Τέλος στα γενικά αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα αναπαράστασης σε περιβάλλον οθόνης Ραντάρ Ε.Ε.Κ. της πτήσης του Ε/Π (εξομοιωτή) και παροχής ρεαλιστικών υπηρεσιών Ραντάρ στο ασκούμενο πλήρωμα, αναμετάδοσης στο εκπαιδευόμενο πλήρωμα (σε πραγματικό χρόνο), των αεροπορικών επικοινωνιών των ιπτάμενων μέσων και των σταθμών ΕΕΚ, σύνδεσης μέσω διαδικτύου του εξομοιωτή με άλλους αντίστοιχους [Εξομοιωτής (αντίγραφο) του 307 ΤΣΥΑΥ] και δημιουργία συνθηκών για πτήσεις σχηματισμού,  καταγραφή του ίχνους της πτήσης επί χάρτη (γεωγραφικού ή αεροναυτιλιακού) και τήρηση ανάλογου αρχείου.

TEAY-HELI-SIM-1000

Εδώ τελείωσε η ξενάγηση στον ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΔΟ και ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ε/Π που μας έκανε ο αγαπητός φίλος SV1GCB

 Παρακάτω μερικές φωτό σε slideshow και βίντεο για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εξομοιωτήQ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δοκιμαστική πτήση εξομοιωτή 2ου ΤΕΑΥ, με υπερπτήση στην Αττική.

Δοκιμαστικές πτήσεις, μια ημέρα και μια νύχτα.

Δοκιμαστική πτήσεις  Chinook.

Το άρθρο αναμετάδωσε και:

το e-Amyna

ο Veteranos

το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ

ΥΓ

Το θέμα με πολύ λίγα λόγια, δημοσιεύθηκε και στο περιοδικό του ΓΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, στο τεύχος Οκτ-Νοε-Δεκ 2013, σελίδα 41 που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Επίσης το άρθρο δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ». (Τεύχος ΜΑΡ-ΑΠΡ-ΜΑΙ 2014, σελίδες 4 & 5) που εκδίδει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών τουΤεχνικού  Σώματός,    που μπορείτε να την διαβάσετε αν κτυπήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΜΑΡ-ΑΠΡ-ΜΑΙ-2014

Comments
13 Σχόλια to “ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΔΟ και ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ε/Π.”
 1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Επίσημη παρουσίαση του Εξομοιωτή μας, στην Πάχη Μεγάρων, που έγινε στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

  «Εξομοιωτής Πτήσεων Ελικοπτέρων» (19/11) http://www.army.gr
  http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=91271&cat_id=14&la=1

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Perseas λέει:

  «Επιπλέον πτήσεις αναγνώρισης Α/Δ ή περιοχής ενδιαφέροντος για νεοεισερχόμενους χειριστές και πτήσεις εθισμού σε μη ιπτάμενο προσωπικό ή επισκέπτες προς διάδοση των Αεροπορικών Ιδεωδών.»

  Ενδιαφέρον αυτό! Army Aviator κλείσε μου θέση! Κατεβαίνω Μέγαρα, ASAP!!!

  Ο προσομοιωτής πτήσης είναι ένα άριστο εργαλείο για να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες (μέσω των διαφορετικών κάθε φορά σεναρίων). Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται και όλα αυτά συντελούν στην ασφάλεια της πτήσης.
  Μπράβο παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνατε και κάνετε διαρκώς. Μας κάνετε περήφανους συνεχώς.

  Εύχομαι καλή εκπαίδευση στο προσωπικό και σύντομα να υποστηρίξει ο εξομοιωτής και τους υπόλοιπους τύπους της ΑΣ (ΝΗ-90, Huey, Apache, King Air). Μελλοντικά, η ύπαρξη ενός ακόμα στο Στεφανοβίκειο (και η συνεργασία των δύο εξομοιωτών) θα μπορούσε να συντελέσει στην εκτέλεση σύνθετων σεναρίων. Κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά συμβαίνει στην ΠΑ.

  Μου αρέσει!

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] Posted by Army Aviator armyaviation.wordpress.com […]

  Μου αρέσει!

 2. […] Ο δεύτερος αυτός εξομοιωτής παραδόθηκε στις Μονάδες της ΑΣ του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου και παρέχει ικανότητα δικτύωσης με τον αντίστοιχο-πρωτότυπο εξομοιωτή του αεροδρομίου Μεγάρων, ο οποίος είναι σε λειτουργία στο 2ο ΤΕΑΥ από το 2013. (σημείωση Army Aviator: Για τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ) […]

  Μου αρέσει!

 3. […] Ο δεύτερος αυτός εξομοιωτής παραδόθηκε στις Μονάδες της ΑΣ του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου και παρέχει ικανότητα δικτύωσης με τον αντίστοιχο-πρωτότυπο εξομοιωτή του αεροδρομίου Μεγάρων, ο οποίος είναι σε λειτουργία στο 2ο ΤΕΑΥ από το 2013. (σημείωση Army Aviator: Για τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ) […]

  Μου αρέσει!

 4. […] Ο δεύτερος αυτός εξομοιωτής παραδόθηκε στις Μονάδες της ΑΣ του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου και παρέχει ικανότητα δικτύωσης με τον αντίστοιχο-πρωτότυπο εξομοιωτή του αεροδρομίου Μεγάρων, ο οποίος είναι σε λειτουργία στο 2ο ΤΕΑΥ από το 2013. (σημείωση Army Aviator: Για τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ) […]

  Μου αρέσει!

 5. […] Ο δεύτερος αυτός εξομοιωτής παραδόθηκε στις Μονάδες της ΑΣ του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου και παρέχει ικανότητα δικτύωσης με τον αντίστοιχο-πρωτότυπο εξομοιωτή του αεροδρομίου Μεγάρων, ο οποίος είναι σε λειτουργία στο 2ο ΤΕΑΥ από το 2013. (σημείωση Army Aviator: Για τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ) […]

  Μου αρέσει!

 6. […] Ο δεύτερος αυτός εξομοιωτής παραδόθηκε στις Μονάδες της ΑΣ του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου και παρέχει ικανότητα δικτύωσης με τον αντίστοιχο-πρωτότυπο εξομοιωτή του αεροδρομίου Μεγάρων, ο οποίος είναι σε λειτουργία στο 2ο ΤΕΑΥ από το 2013. (σημείωση Army Aviator: Για τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ) […]

  Μου αρέσει!

 7. […] Οργάνων (ΠΔΟ) και Αεροναυτιλίας, όπως αποκαλύπτει το Army Aviation. H λειτουργία του πρώτου Εξομοιωτή ξεκίνησε από τις […]

  Μου αρέσει!

 8. […] Οργάνων (ΠΔΟ) και Αεροναυτιλίας, όπως αποκαλύπτει το Army Aviation. H λειτουργία του πρώτου Εξομοιωτή ξεκίνησε από τις […]

  Μου αρέσει!

 9. […] Οργάνων (ΠΔΟ) και Αεροναυτιλίας, όπως αποκαλύπτει το Army Aviation. H λειτουργία του πρώτου Εξομοιωτή ξεκίνησε από τις […]

  Μου αρέσει!

 10. Ο/Η ΕΞΟΜΟΙ&Omega... λέει:

  […] Γράφει ο SV1GCB Από τις αρχές του 2013 ξεκίνησε στην έδρα του 2ου ΤΕΑΥ η λειτουργία του Εξομοιωτή Πτήσεων Π.Δ.Ο. και Αεροναυτιλίας Ε/Π, με εκπαιδευτικές πτήσεις με πληρώματα των ΜΑΣ του 2ου ΣΥΑΣ κα…  […]

  Μου αρέσει!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2009.

  Δεκέμβριος 2009

  Νοέμβριος 2009

  FOD 2009_11

  Οκτώβριος 2009

  HUMAN FACTOR

  Σεπτέμβριος 2009

  DAZZLERS 1

  Αύγουστος 2009

  dynamic rollover poster greeka

  ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

  ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΜΑΪΟΣ 2009

  ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

  Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

  Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

  ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

  T/R+TREE = TROUBLE !

  T/R+TREE = TROUBLE !

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2013.

  Ιανουάριος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2013

  ΠΟΣΤΕΡ ΦΕΒ 2013

  Hires εδώ

  Μάρτιος 2013

  Χωρίς τίτλο2

  Hires εδώ

  Απρίλιος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Μάϊος 2013

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ002

  Hires εδώ

  Ιούνιος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2013

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Αύγουστος 2013

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Σεπτέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Οκτώβριος 2013

  cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf2Hires εδώ

  Νοέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Δεκέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2010.

  Δεκέμβριος 2010


  Νοέμβριος 2010


  Οκτώβριος 2010

  Σεπτέμβριος 2010

  Αύγουστος 2010

  Ιούλιος 2010

  Ιούνιος 2010


  Μάϊος 2010

  Απρίλιος 2010

  Μάρτιος 2010

  Φεβρουάριος 2010

  Ιανουάριος 2010


  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2014.

  Ιανουάριος 2014

  Poster_2014-01Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2014

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Μάρτιος 2014

  Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

  Απρίλιος 2014

  Χωρίς τίτλο3Hires εδώ

  Μάϊος 2014

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούνιος 2014

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2014

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Αύγουστος 2014

  Hires εδώ

  Σεπτέμβριος 2014

  Hires εδώ

  Οκτώβριος 2014

  ΠΟΣΤΕΡ ΟΚΤ

  Hires εδώ

  Νοέμβριος 2014

  Hires εδώ

  Δεκέμβριος 2014

  Poster_2014-12

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2011.

  Δεκέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Νοέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Οκτώβριος 2011

  HiRes εδώ

  Σεπτέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Αύγουστος 2011

  HiRes εδώ

  Ιούλιος 2011

  HiRes εδώ

  Ιούνιος 2011

  HiRes εδώ

  Μάϊος 2011

  HiRes εδώ

  Απρίλιος 2011

  HiRes εδώ

  Μάρτιος 2011

  HiRes εδώ

  Φεβρουάριος 2011

  HiRes εδώ

  Ιανουάριος 2011

  HiRes εδώ

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2015.

  Ιανουάριος 2015

  2015-1 ΠΟΣΤΕΡ1Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2015

  2015-2 POSTERHires εδώ

  Μάρτιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Απρίλιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Μάϊος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούνιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούλιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Αύγουστος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Σεπτέμβριος 2015

  8415961Hires εδώ

  Νοέμβριος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Δεκέμβριος 2015

  keep-calm-and-have-a-safe-flight-45Hires εδώ

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2012.

  Δεκέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Νοέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Οκτώβριος 2012

  Hires εδώ

  Σεπτέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Αύγουστος 2012

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2012

  Hires εδώ

  Ιούνιος 2012

  Hires εδώ

  Μάιος 2012

  Hires εδώ

  Απρίλιος 2012

  Hires εδώ

  Μάρτιος 2012

  Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2012

  Hires εδώ

  Ιανουάριος 2012

  HiRes εδώ

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2016.

  Ιανουάριος 2016

  Poster_2016-1Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2016

  2016-2 POSTERHires εδώ

Αρέσει σε %d bloggers: