Ταξίαρχος ε.α (ΠΒ) Ιωάννης Μπαμπασάκης (σελ. 6η) updated 14 Ιανουαρίου 2013

23ος ΛΑΣ

Στη σελίδα (την 6η στη σειρά) αυτή ο Δ. Σαμπάνης μας παρουσιάζει τη ζωή σε στιγμιότυπα του 23ου ΛΑΣ με έδρα το αεροδρόμιο ΣΕΔΕΣ στη Θες/νίκη, βγαλμένα μέσα από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας του Ταξιάρχου ε.α (ΠΒ) Ιωάννη Μπαμπασάκη.

1025a-23-th-las-com-officers.jpg

Από τις 28 – 9 1971, τη Διοίκηση του 23 ΛΑΣ, αναλαμβάνει ο τότε Ταγματάρχης (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης. Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε τους πριν από αυτό Διοικητές του ΛΑΣ και τις ημερομηνίες ανάληψης και παράδοσης της Διοίκησης της Μονάδας. Να θυμηθούμε ότι ο 23ος ΛΑΣ, υποστήριζε το τότε Γ’ ΣΣ.

1036a-last-flight-details.jpg

Στο κέντρο βλέπουμε τον Διοικητή του 23 ΛΑΣ, τον Ταγματάρχη Μπαμπασάκη Ιωάννη, να δείχνει τις τελευταίες λεπτομέρειες πτήσης σε δύο αξιωματικούς του. Στα αριστερά της φωτογραφίας είναι ο τότε Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων. Μήπως γνωρίζει κανείς τον αξιωματικό (Λοχαγός) που φαίνεται στα δεξιά; Ενώ στα δεξιά της φωτογραφίας εικονίζεται ο Λγός (ΠΖ) Βλαχοπάνος Ηλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φόρμες ιπταμένου που φοράνε και οι τρείς, αν μεγεθυνθούν, στον αριστερό τους ώμο έχουν τυπωμένο το έμβλημα της ΠΑ των ΗΠΑ (USAIRFORCE), όπως αξίζει να παρατηρήσει κανείς και τα διακριτικά ιπταμένου που φέρουν. Το είδος της πουλάδας που φέρει ο κ. Μπαμπασάκης και ο κ. Κασελίμης είναι ίδια, πτέρυγες αετού με στρόγγυλο εθνόσημο και το Βασιλικό Στέμμα, ενώ ο Λοχαγός  Βλαχοπάνος, μοιάζει να έχει πουλάδα σαν τη σημερινή ισχύουσα, που αντί για φλόγα έχει το Βασιλικό Στέμμα.

1026a-oh-13s_01.jpg

Στο μέσο ο Ταγματάρχης (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης και δεξιά στη φωτογραφία ο Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων. Αριστερά στη φωτογραφία  άγνωστος Αξιωματικός Χειριστής ο Ίλαρχος Σπυρίδων Δημήτριος και δεξιά από τον κ. Κασελίμη προφανώς κάποιος συνάδελφος της ΠΑ που είχε και την ευθύνη λειτουργίας του Α/Δ ΣΕΔΕΣ ο Υποσμηναγός Ιατρός της 113 Π.Μ Πουλαντζάς Γ. φανατικός φίλος του 23 ΛΑΣ. Πίσω τους ένα από τα Ε/Π ΟΗ-13 S της Μονάδας.

1030a-im_06_syn_3_se_u17a_es325.jpg

Στη σκιά του U-17AB ΕΣ 325, από αριστερά προς τα δεξιά Λοχαγός ΑΓΝΩΣΤΟΣ Λοχαγός (ΠΖ) Βλαχοπάνος Ηλίας, Τχης (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης, Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων, Αρχιλοχίας (ΠΒ) Κοντούλης. Ειδικά για το ΕΣ 325, μετά από τις ευγενείς πληροφορίες του Δ.Σαμπάνη, είναι ένα από τα 7 Β που είλθαν, με πρώτο το ΕΣ 324. Φαίνεται και από τη κεραία UHF/VHF στη ράχη της ατράκτου. Τότε ήταν χακί ακόμη στο χρώμα.(και τις κεραίες HOMING, που φαίνονται στο κατακόρυφο σταθερό).

1038a-oh-13s_es722.jpg

Πτήση με το ΟΗ-13 S ΕΣ 722. Στα χειριστήρια ο Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων. ο τότε ΔΕΑ ή Ανθλγός Θειακός Αγαθοκλής.  Διοικητής του ΛΑΣ, Ταγματάρχης (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης, που τράβηξε και την φωτογραφία, κατά την πληροφόρηση που είχαμε από τον Κωνσταντίνο Θειακό, γιο του ε.α συναδέλφου Αγαθολή Θειακού, όπως θυμάται ο τελευταίος. Ο Αγαθοκλής, είχε και την συνήθεια να μην ακουμπά τον βραχίονα ή τον αγκώνα του δεξιού χεριού, στο δεξί πόδι, όταν πετούσε.

1027a-oh-13h_es105.jpg

Και μια πτήση με το ΟΗ-13 Η ΕΣ 105. Στα χειριστήρια ο Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων. Στη θέση του συγκυβερνήτη, ή του εκπαιδευτή βλέπουμε τον Τχη (ΠΒ) Μπαμπασάκη Ιωάννη.

1028a-l-21b_es239.jpg

Και μια με το L-21B ΕΣ 239

1029a-im_l-21b_01_mpastoyni.jpg

1039a-im_l21b_int_01.jpg

Στη θέση του κυβερνήτη στο L-21 B (ανάμεσα στα πόδια το χειριστήριο, κοινώς μπαστούνι….)

1035a-l-21_es-261.jpg

Να και μια άλλη περίπτωση βαφής, σε στυλ παραλλαγής το L-21 B ΕΣ 261, στη πίστα του 23 ΛΑΣ, στο ΣΕΔΕΣ. Εδώ να πούμε μια λεπτομέρεια. Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη τη περίοδο που ο κ. Μπαμπασάκης ήταν Διοικητής στον 23 ΛΑΣ. Είναι πολύ μεταγενέστερη, όπως φαίνεται και από τη στολή που φέρει αλλά και από την ηλικία του. Εικάζεται ότι σε μια επίσκεψή του στον 23 ΛΑΣ, απαθανατίσθηκε στα ανάμεσα στα αγαπημένα του αεροπλάνα.

1037a-im_07_our-company-23th_las.jpg

Ο ΛΟΧΟΣ ΜΑΣ 23 ΛΑΣ

Έτσι τιτλοφορεί την φωτογραφία ο κ. Μπαμπασάκης.

ΟΡΘΙΟΙ από αριστερά προς τα δεξιά…

ΔΕΑ Ειδικής Μονιμότητας άγνωστος, ΔΕΑ (ΠΒ) Παπαδόπουλος Κων/νος, Αρχιλοχίας Κοντούλης, Υπολοχαγός (ΠΖ) Ζαφειράκος Ιωάννης, άγνωστος, Υπολοχαγός (ΠΒ) Καγιάφας, Τχης (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης, άγνωστος Λοχαγός (ΠΖ) Βλαχοπάνος Ηλίας, Υπίλαρχος Κασελίμης Σπυρίδων, άγνωστος μηχανοσυνθέτης Αρχιλοχίας Γερακίνης Κων/νος μηχανοσυνθέτης του 23 ΛΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ, όλοι άγνωστοι

updated 24 Δεκεμβρίου 2012

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε-συμπληρώνουμε κάποια στοιχεία που μας έστειλε με μέιλ, ο φίλος Κώστας Παπαδόπουλος, σε ότι έχει σχέση με τον μέχρι πριν από λίγο »άγνωστο» Αξιωματικό μεταξύ του κ. Ζαφειράκου και κ. Μπαμπασάκη. Γράφει στο μέιλ:

Ο αξιωματικός ανάμεσα στους Ζαφειράκο και Μπαμπασάκη είναι ο υπολοχαγός ή λοχαγός ΠΒ Καγιάφας. Ενας αξιωματικός εξαιρετικού χαρακτήρα. Σκοτώθηκε σε δοκιμαστική πτήση με L 21 B μαζί με έναν στρατιώτη μηχανοσυνθέτη, (τον Παναγιώτη;) στο Τριάδι λίγο έξω από το Σέδες. Ηταν ανήμερα ή λίγο πρίν το δημοψήφισμα του 1973 (Ιούνιος ή Ιούλιος) γιά το Σύνταγμα. Είμασταν όλοι επιφυλακή μέσα στην Μονάδα και βρεθήκαμε εκεί σε λίγα λεπτά. Συγκλονιστικό.

UPDATED 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

Σήμερα ο Δημήτρης ο Σαμπάνης (τι παιδί κι’ αυτό !!!), μου έστειλε μια σειρά από φωτογραφίες από τη τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του 23ου ΛΑΣ στο αεροδρόμιο του ΣΕΔΕΣ. Απολαύστε στιγμές και θυμηθείτε, όσοι »παλιοί» μας διαβάζετε και όσοι από τους νεότερους μας επισκέπτεσθε.

1071a-_17-3-73.jpg

Είπαμε, ο κ. Μπαμπασάκης εξαντλητικά λεπτολόγος και οργανωτικός, μέχρι και τη δημοσίευση στον τοπικό τύπο της Θεσσαλονίκης, »αποθανάτισε», τελικά όχι για για εκείνον, αλλά για όλους εμάς.

Τα ειλικρινά μας ευχαριστήρια στη χήρα του κυρία Αγγελική Μπαμπασάκη που μας έδωσε το δικαίωμα, να ταξιδέψουμε όχι μόνο στο προσωπικό αρχείο του Μακάριου συζύγου της, αλλά να ταξιδέψουμε στην Ιστορία μας, στην Ιστορία του Όπλου της Αεροπορίας Στρατού.

1072a_17-3-73.jpg

Εδώ υποδεχόμενος τον Διοικητή του Γ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Φαίδωνα Γκιζίκη. Πίσω και ανάμεσα από τον Στρατηγό και από τον κ. Μπαμπασάκη, φαίνεται ένας Ταγματάρχης (σε άλλες φωτογραφίες θα τον δούμε καλύτερα είναι των ΤΘ), με τα διακριτικά του ιπταμένου της ΑΣ. Αν κανείς αναγνώστης γνωρίζει το όνομά του, ας αφήσει ένα μήνυμα.Είναι ο Επίλαρχος Μπασουκέας Ηλίας, Διοικητής του 20ου ΛΑΣ. Τέλος πίσω και δεξιά από τον κ. Μπαμπασάκη, εμφανίζεται ο Υπασπιστής του Σωματάρχη, Λοχαγός (ΠΖ) Μουχτούρης Φώτιος.

1075a_17-3-73.jpg

Μια γενική άποψη της παράταξης για την δοξολογία- αγιασμό των νέων εγκαταστάσεων. Σε πρώτο πλάνο το ΟΗ-13 με την τότε σήμανση της πουλάδας.

1077a_17-3-73.jpg

Η χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του κ. Μπαμπασάκη. Ποιος να ξέρει, αλλά και ποιος σήμερα θα μπορούσε να μας πει, τις αγωνίες του μέχρι που να φθάσει αυτή η μέρα, τα νέα κτίρια και οι εγκαταστάσεις. Ας σημειωθεί ότι τα εγκαίνια έγιναν στις 17 Μαρτίου 1973, σαν σήμερα συν δύο μέρες δηλαδή. Την εποχή εκείνη, δεν υπήρχε ακόμη σε λειτουργία το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου και επειδή τότε το Γ’ ΣΣ, ήταν »βαρβάτο», οι 23 και 20 ΛΑΣ, εγκαταστάθηκαν σε brand new κτίρια, πολυτέλεια για την Αεροπορία Στρατού εκείνη την εποχή….. Δεξιά από τον Σωματάρχη Στατηγού Γκιζίκη, ο τότε Διοικητής της ΧΧ ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Γαλατσάνος Ανδρέας.

1080a_17-3-73.jpg

……και η πατροπαράδοτη αναμνηστική φωτογραφία, μετά τα εγκαίνια του Διοικητηρίου του 23 ΛΑΣ….

Αξίζει, αν κάποιος ξέρει πρόσωπα, να κάνει ζουμ σε αυτούς που απεικονίζονται στο βάθος πίσω από τη πόρτα και να μας πει κάποια ονόματα.

Οι αξιωματικοί στο βάθος είναι από αριστερά προς τα δεξιά, Λγός (ΠΖ) Λεμπιδάκης Κων., Ίλαρχος Κασελίμης  Σπυρ., Αρχιλοχίας Αμπρικίδης Κων/νος, Υπίλαρχος Μπίσιας Γεώργιος, ΔΕΑ Γονίδης Δημήτριος. Οι υπόλοιποι είναι Αξκοί και ΔΕΑ των 20ου και 23ου ΛΑΣ.

Τέλος ας σημειωθεί ότι όλες οι φωτογραφίες που αναφέρονται στα εγκαίνια του 23ου ΛΑΣ, είναι τραβηγμένες, από τον Θεσσαλονικιό Πρύτανη του φωτορεπορτάζ, κ. Γιάννη Κυριακίδη.

updated 14 Ιανουαρίου 2013

Σύμφωνα με μειλ που πήραμε από τον τότε ΔΕΑ (ΠΒ) Παπαδόπουλο Κων/νο, έχουμε την ταυτοποίηση των Αξιωματικών που φαίνονται στο βάθος της φωτογραφίας που δεν αλλάζει αυτά που μας έδωσε ο κ. Κασελίμης, απλά προσθέτει κάποια άλλα ονόματα που δεν τα είχαμε βρει. Ας τον ακούσουμε:

Τέρμα επάνω αριστερά εγώ (ΔΕΑ (ΠΒ) Παπαδόπουλος Κων/νος).
Κάτω αριστερά με το άσπρο φουλάρι ο Ακης ο Θειακός.
Δίπλα του ο Κώστας Μαργαρίτης.
Επάνω δεξιά από τον Κώστα Μαργαρίτη, ο Κώστας Αμπρικίδης.

Ανάμεσα σε Αμπρικίδη και Γονίδη με αριστερό προφίλ πιθανόν ο υπολοχαγός Πεζικού Γιάννης Ζαφειράκος. Με κάθε επιφύλαξη.

Τέρμα επάνω δεξιά ο Πολύδωρος.
Κάτω από τον Πολύδωρο και λίγο δεξιά ο Σωτήρης Μωϋσίδης.
Κάτω και λίγο δεξιά από τον Σωτήρη ο Γονίδης.

UPDATE 24 Νοεμβρίου 2008

Ότι στο κείμενο του παρόντος ποστ, για τον 23ο ΛΑΣ, είναι γραμμένο με το ίδιο χρώμα με αυτό που διαβάζετε αυτή την ανανέωση (πορτοκαλί), είναι ευγενική προσφορά του τότε Υπιλάρχου και νυν Υποστρατήγου (ΤΘ) ε.α Κασελίμη Σπυρίδωνος, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμότατα.

UPDATE 12  Ιανουαρίου 2009

Ότι στο κείμενο του παρόντος ποστ, για τον 23ο ΛΑΣ, είναι γραμμένο με το ίδιο χρώμα με αυτό που διαβάζετε αυτή την ανανέωση (μπλε), είναι ευγενική προσφορά του γιού του συναδέλφου ε.α  Αγαθοκλή Θειακού, Κωνσταντίνου, κατά μαρτυρία του πατέρα του που είδε τις φωτογραφίες.


Comments
13 Σχόλια to “Ταξίαρχος ε.α (ΠΒ) Ιωάννης Μπαμπασάκης (σελ. 6η) updated 14 Ιανουαρίου 2013”
  1. Ο/Η Army Aviator λέει:

    @ kaselimis spyridon

    Κύριε Κασελίμη Χριστός Ανέστη και καλό μήνα.

    Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας διαβάζετε και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
    Σας ξέρω και προσωπικά, αλλά για λόγους αρχής θα μείνω με το ψευδώνυμο Army Aviator.
    Ο Δημήτρης ο Σαμπάνης, γιος του κ. Σαμπάνη Σωτ. είναι θα έλεγα ο pathfinder του ιστολογίου και ο κύριος μοχλός της σύνταξης της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΑΣ.
    Επίσης σας ευχαριστούμε για τη προσφορά σας να μας πείτε ότι θυμάστε από την ιστορία του 23 ΛΑΣ.
    Θα σας πρότεινα δύο τρόπους.
    Ο ένας είναι να γράψετε ότι εσείς νομίζετε (για τον 23 ΛΑΣ αλλά και ότι άλλο θέλετε για την ιστορία της ΑΣ) σε ηλεκτρονική μορφή και να μου στείλετε το κείμενο στο μειλ μου jhonlost@aol.com.
    Ο άλλος τρόπος είναι αφού έλθει σε επαφή μαζί σας ο Δ. Σαμπάνης να κλείσετε ένα ραντεβού και να τα πείτε.
    Σε κάθε περίπτωση, το κείμενο όσων θα θελήσετε να καταγράψετε, πριν την δημοσίευσή του στο ιστολόγιο θα σας αποσταλλεί για έγκριση.
    Και πάλι σας ευχαριστώ για την επίσκεψη.

    ΥΓ
    Αν θα μπορούσατε να θυμηθείτε ονόματα όσων απεικονίζονται και δεν τους ξέρουμε εμείς, (ή αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος να μας το διορθώσετε), στις φωτογραφίες θα ήταν ανεκτίμητη βοήθεια.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Δ.ΣΑΜΠΑΝΗΣ λέει:

    @ Κύριε Κασελίμη Χρόνια Πολλά
    Χάρηκα που βρεθήκατε κοντά μας, στις πτήσεις μας. Επειδή έχετε και σεις πολλά να μας πείτε θα έρθω άμεσα σε επαφή μαζί σας. Μείνετε μαζί μας.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Στεφανος λέει:

    @ Κυριε Κασελιμη καλησπερα σας/ καλημερα σας.
    Ονομαζομε Στεφανος Ατσαλος. Ημουν ενας απο τους εφεδρους που υπηρετησα απο το 1973 μεχρι το 1980
    Χαιρομε ιδιαιτερα που βρισκεστε μαζι μας. Προσπαθουμε να κανουμε μια ιστορικη αναδρομη στην ιστορια της Α.Σ.
    Οπως εγραψα και σε καποιο αλλο σχολιο μου ησασταν ο χειριστης του Ε/Π που ηρθατε καποια Κυριακη τον Οκτωβριο η Νοεμβριο του 1973 στο Κεντρο εκπαιδευσης Κορινθου και μας μιλησατε για την Αεροπορια Στρατου.
    Σιγουρα εχετε πολλα να μας πειτε για την ιστορια του 23 Λ.Α.Σ
    και για την εποχη σας στο ΟΠΛΟ.
    Περιμενουμε τα σχολια σας.

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η kaselimis spiridon λέει:

    akolouthei sxolio tou K. kaselimi spiridon
    sigxaritiria gia tin prospatheia , eimai stin thiathesi sas gia apantisi sta erotimata sas, ws pros tin tote drastiriotia tou 23 LAS.
    to tilefono mou einai 6945 551 741.

    p.s. den diatheto pros to paron ilektroniki dieythinsi alla, sxolia apo tin parousa tha mou proothithoun.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Army Aviator λέει:

    @ Στέφανος Άτσαλος

    Ε, τί να κάνουμε Στέφανε, τότε το Γ’ΣΣ ήταν μαμάω-μαμώ

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η stefanos atsalos λέει:

    @ Army Aviator.

    Αλλοι στις λαγουδο………… και στις αλεποτρυπες, καποιοι αλλοι σε toll και σε κτιρια του Μεταξα και καποιοι στις Βιλες του Ελληνικου Στρατου. Ετσι τις λεγαμε. Μεχρι και εσωτερικα τηλεφωνα (ενδοεπικοινωνιες) να μιλανε και να περαγγελνουν καφε στο Κ.Ψ.Μ

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η Army Aviator λέει:

    Τώρα Στέφανε γίνονται ζουμ.

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η stefanos atsalos λέει:

    @ ΔΗΜΗΤΡΗ

    Νεοσυλλεκτος το 1973 στο κεντρο Κορινθου, μια Κυριακη πρωι, ακουστηκε ο θορυβος ενος Ε/Π HUEY που σε λιγα λεπτα προσγειωθηκε στο στρατοπεδο. Μας καλεσαν απο τα μεγαφωνα του στρατοπεδου να συγκεντρωθουμε στο Κ.Ψ.Μ . Εκει μας μιλησε για την Αεροπορια Στρατου ο Ιλαρχος (τοτε) Κασελιμης που ηταν και ο κυβερνητης του ελικοπτερου.Εγω προσωπικα δεν γνωριζα τιποτε περι Αεροποριας Στρατου και εφεδρων κ.λ.π.
    Μετα την ομιλια εκανα ενα τηλεφωνημα σε καποιον «γνωστο» ο οποιος με ρωτησε…. Θελεις να πας ? Ναι.. του απαντησα.
    Αυτο ηταν. Μετα απο δυο εβδομαδες ηρθε ενας λοχαγος κοκκινοσκουφης και ολους εμας που υποβαλαμε αιτησεις μας πηγαν στο στιβο εκπαιδευσης για καποιες τυπικες ασκησεις.
    Φυγαμε για τα σχολεια εφεδρων και εκει την τελευταια μερα που μας εδιναν τα φυλλα πορειας εμαθα οτι πηγαινω στην Σ.Α.Σ. Ρωτησα……τι ειναι αυτο? που ειναι αυτο? Και μου εξηγησε ο Λοχαγος οτι ειναι η Σχολη Αεροποριας Στρατου στο Αγρινιο. Αυτο ηταν !!!!!

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η stefanos atsalos λέει:

    @ Δημητρη

    Ο ΔΕΑ (ΠΒ) ειδικης μονιμοτητας διπλα στον Πολυδωρο ειναι ο Παπαδοπουλος Κωνσταντινος

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η stefanos atsalos λέει:

    @ Δημητρη

    Ο δοκιμος αριστερα στην φοτο ειναι ο Παπαδοπουλος Κωνσταντινος χειριστης αεροπλανων.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η stefanos atsalos λέει:

    @ Δημητρη

    Πολυ ωραια δουλεια κανεις. Και παλι μπραβο σου. Δυστυχως οι φοτο δεν γινοντε zoom και δεν βορω να αναγνωρισω καπoιον.
    Mηπως δεν κανω εγω κατι σωστα?

    Μου αρέσει!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Ταξίαρχος ε.α (ΠΒ) Μπαμπασάκης Ιωάννης (σελ 6η)…… 23 … […]

    Μου αρέσει!



Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

  • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2009.

    Δεκέμβριος 2009

    Νοέμβριος 2009

    FOD 2009_11

    Οκτώβριος 2009

    HUMAN FACTOR

    Σεπτέμβριος 2009

    DAZZLERS 1

    Αύγουστος 2009

    dynamic rollover poster greeka

    ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

    ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΜΑΪΟΣ 2009

    ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

    ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

    ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

    ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

    T/R+TREE = TROUBLE !

    T/R+TREE = TROUBLE !

    ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2013.

    Ιανουάριος 2013

    Χωρίς τίτλο

    Hires εδώ

    Φεβρουάριος 2013

    ΠΟΣΤΕΡ ΦΕΒ 2013

    Hires εδώ

    Μάρτιος 2013

    Χωρίς τίτλο2

    Hires εδώ

    Απρίλιος 2013

    Χωρίς τίτλο

    Hires εδώ

    Μάϊος 2013

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ002

    Hires εδώ

    Ιούνιος 2013

    Χωρίς τίτλο

    Hires εδώ

    Ιούλιος 2013

    Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

    Αύγουστος 2013

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Σεπτέμβριος 2013

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Οκτώβριος 2013

    cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf2Hires εδώ

    Νοέμβριος 2013

    Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

    Δεκέμβριος 2013

    Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

  • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2010.

    Δεκέμβριος 2010


    Νοέμβριος 2010


    Οκτώβριος 2010

    Σεπτέμβριος 2010

    Αύγουστος 2010

    Ιούλιος 2010

    Ιούνιος 2010


    Μάϊος 2010

    Απρίλιος 2010

    Μάρτιος 2010

    Φεβρουάριος 2010

    Ιανουάριος 2010


    ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2014.

    Ιανουάριος 2014

    Poster_2014-01Hires εδώ

    Φεβρουάριος 2014

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Μάρτιος 2014

    Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

    Απρίλιος 2014

    Χωρίς τίτλο3Hires εδώ

    Μάϊος 2014

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Ιούνιος 2014

    Hires εδώ

    Ιούλιος 2014

    Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

    Αύγουστος 2014

    Hires εδώ

    Σεπτέμβριος 2014

    Hires εδώ

    Οκτώβριος 2014

    ΠΟΣΤΕΡ ΟΚΤ

    Hires εδώ

    Νοέμβριος 2014

    Hires εδώ

    Δεκέμβριος 2014

    Poster_2014-12

  • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2011.

    Δεκέμβριος 2011

    HiRes εδώ

    Νοέμβριος 2011

    HiRes εδώ

    Οκτώβριος 2011

    HiRes εδώ

    Σεπτέμβριος 2011

    HiRes εδώ

    Αύγουστος 2011

    HiRes εδώ

    Ιούλιος 2011

    HiRes εδώ

    Ιούνιος 2011

    HiRes εδώ

    Μάϊος 2011

    HiRes εδώ

    Απρίλιος 2011

    HiRes εδώ

    Μάρτιος 2011

    HiRes εδώ

    Φεβρουάριος 2011

    HiRes εδώ

    Ιανουάριος 2011

    HiRes εδώ

    ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2015.

    Ιανουάριος 2015

    2015-1 ΠΟΣΤΕΡ1Hires εδώ

    Φεβρουάριος 2015

    2015-2 POSTERHires εδώ

    Μάρτιος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Απρίλιος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Μάϊος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Ιούνιος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Ιούλιος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Αύγουστος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Σεπτέμβριος 2015

    8415961Hires εδώ

    Νοέμβριος 2015

    Χωρίς τίτλοHires εδώ

    Δεκέμβριος 2015

    keep-calm-and-have-a-safe-flight-45Hires εδώ

  • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2012.

    Δεκέμβριος 2012

    Hires εδώ

    Νοέμβριος 2012

    Hires εδώ

    Οκτώβριος 2012

    Hires εδώ

    Σεπτέμβριος 2012

    Hires εδώ

    Αύγουστος 2012

    Hires εδώ

    Ιούλιος 2012

    Hires εδώ

    Ιούνιος 2012

    Hires εδώ

    Μάιος 2012

    Hires εδώ

    Απρίλιος 2012

    Hires εδώ

    Μάρτιος 2012

    Hires εδώ

    Φεβρουάριος 2012

    Hires εδώ

    Ιανουάριος 2012

    HiRes εδώ

    ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2016.

    Ιανουάριος 2016

    Poster_2016-1Hires εδώ

    Φεβρουάριος 2016

    2016-2 POSTERHires εδώ