ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 2ου ΤΕΑΣ (2008)

Σήμερα, 26 Αυγούστου 2008, μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα και ένα λιτό – άκρως στρατιωτικό – περιβάλλον (με πολύ ζέστη ομολογουμένως), έγινε η καθιερωμένη τελετή παραδόσεως – παραλαβής της Διοικήσεως του 2ου ΤΕΑΣ,

παρουσία του φυσικού του προϊσταμένου, του Διοικητού του 2ου ΣΥΑΣ, Σχου (ΑΣ) Δήμου Βασιλείου.

(στη φωτογραφία στο κέντρο ο Δκτής του 2ου ΣΥΑΣ, αριστερά ο παραδίδων Άνχης (ΑΣ) Φέγγος Αναστ. δεξιά ο παραλαμβάνων Ανχης (ΑΣ) Κρεατσούλας Γεώργιος).

Στην τελετή αν και είχαν προσκληθεί όλοι οι διατελέσαντες Διοικητές του 2ου ΤΕΑΣ, λόγω και μιας αναβολής στην ημερομηνία της, παρευρέθησαν μόνο δύο από αυτούς (ο Τξχος ε.α Αυγουστινάκης Εμμ. και ο Σχης ε.α Τελωνιάτης Θεόδωρος).

Μερικές φωτογραφίες για να μας μείνουν οι στιγμές….

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΚΤΟΥ 2ου ΣΥΑΣ

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΚΤΟΥ 2ου ΣΥΑΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΛΙΤΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΚΤΗ 2ου ΣΥΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΚΤΗ 2ου ΣΥΑΣ

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΧΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΧΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ

2ο ΤΕΑΣ, τι μου λέτε τώρα…..

Οι δύο πρώτοι από τους Διοικητές τους ο Κασσιός (από 3-9-1977 μέχρι 10-10-1978) και ο Καρεφυλάκης (από 11-10-1978 μέχρι 20-8-1980) έχουν συγχωρεθεί ο πρώτος πρόσφατα, ο δεύτερος σε αεροπορικό ατύχημα, ως απόστρατος, στα ανοικτά του πεδίου βολής της Σούδας.

Από το επίσημο σάϊτ της ΓΕΣ/ΔΑΣ μαθαίνουμε τι συμβολίζει το έμβλημα της Μονάδας :

Πτήση ενός σχηματισμού 2 Ε/Π UH-1H με φόντο όλη την Ελλάδα. Το έμβλημα της Μονάδας συμβολίζει το εύρος και την εμβέλεια των αποστολών που αναλαμβάνει το 2ο ΤΕΑΣ, καθόσον ενεργεί σε όλη την Ελληνική επικράτεια, αλλά και την ταχύτητα με την οποία δύναται να επέμβει οπουδήποτε απαιτηθεί. Επίσης τη δυνατότητα της Μονάδας να υποστηρίζει παντού τις επιχειρήσεις των Μονάδων του Ελληνικού Στρατού και την παροχή κοινωφελούς έργου.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τις άλλες Μονάδες της Α.Σ, το 2ο ΤΕΑΣ, στο παρελθόν αλλά και τώρα, πραγματικά (και εξ αποστολής, μην ξεχνάμε ότι πριν τη δημιουργία του όπλου της ΑΣ ήταν οργανική Μονάδα τς ΑΣΔΕΝ), όργωνε το Αιγαίο…..χιλιάδες ώρες….. χιλιάδες κουπιά .

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την τότε δομή των Μονάδων ΑΣ, είχε στην οργανική του δύναμη, πάνω από 50 αεροπορικά μέσα (τα 4 AB-206C, 40 UH-1H, 1 C-12, 1 Bell212, 5 CH-47C, που ως οργανικά του σταλθήκαν στις ΗΠΑ και εκσυγχρονίσθηκαν σε CH-47D, 7 U-17A ).

Το βασικό του αεροπορικό μέσο από τότε μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να είναι το χαλκέντερο UH-1H.

Από την 1η αναδιοργάνωση βέβαια της Α.Σ (τη δημιουργία του όπλου), αποχωρίστηκε τα Ε/Π CH-47D το C-12C και το Bell212 (που συγκρότησαν το 4ο ΤΕΑΣ), δεν έπαψε όμως να πετά στο Αιγαίο.

Ο απερχόμενος Διοικητής στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, έκανε μια συνολική αποτίμηση του έργου της Μονάδας, από τη δημιουργία της (1977) μέχρι σήμερα…. (2008)

Τονίζοντας ότι το σύνολο των ωρών που πέταξαν τα αεροπορικά μέσα του 2ου ΤΕΑΣ, ανέρχεται σις 165.000 ώρες πτήσεως (γεγονός που γιορτάσθηκε με την έκδοση του παραπάνω patch). Ευχαρίστησε το τεχνικό προσωπικό για τη συμβολή του στην ασφάλεια των πτήσεων καθ’όλες τις παραπάνω ώρες (χωρίς κάποιο θανατηφόρο περιστατικό,εκτός από ένα μείζων ατύχημα).

Επίσης ευχαρίστησε την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άλλοι κλάδοι των Ε.Δ, στο 2ο ΤΕΑΣ, κατά τις συνεργασίες που είχαν με αυτό, με ιδιαίτερη μνεία στην πολύ καλή και στενή συνεργασία που είχαν με τις Μονάδες Καταδρομών.

Εμείς από τη δική μας πλευρά, ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας,

Καλή συνέχεια στον απερχόμενο Διοικητή

Καλή δύναμη και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στον παραλαμβάνοντα Διοικητή.

Υστερόγραφον 1ο

Το ανεπίσημο (ακόμη;) έμβλημα του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού.

Υστερόγραφον 2ο

Βέβαια δεν καθίσαμε με »σταυρωμένα» χέρια κάτω εκεί….

μοιράσαμε και καμμιά ……οστή »χαρτάκια»

για να μας μάθουν…..και όχι μόνο να μας διαβάζουν αλλά και να σχολιάζουν !!!

Comments
16 Σχόλια to “ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 2ου ΤΕΑΣ (2008)”
 1. Ο/Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ λέει:

  Εστω και αργοπορημενα θελω να απαντησω στον αντρα αυτο που με γλαφυρο υφος εθεσε της αποψεις του στην σελιδα που αφορα το 2ο ΤΕΑΣ. Φιλε απλα και ευγενικα σου λεω οτι η Αεροπορια Στρατου ειναι στελεχωμενη απο ανθρωπους γεματους καλοσυνη, θαρρος,αυταπαρνηση, επαγγελματισμο και ανθρωπια. Ειναι απο πλευρας ανθρωπινου δυναμικου το κοσμημα του Ελληνικου Στρατου. Σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στην καριερα σου και ο Θεος να φυλαει εσενα και τους φουκαραδες που μενουν σε κτηρια οπου ειχες την επιβλεψη της κατασκευης τους και που εβαλες στα εγγραφα της στατικοτητας τους την βαρυσημαντη υπογραφη σου. Εισαι αντρας λεβεντης με φοβερο πνευματικο υποβαθρο!!! Και ξανα μπραβο για τον κοπο που εκανες να μας ενημερωσεις!!!

 2. Ο/Η Falcon λέει:

  @ Στελιος 13
  Τι να κάνουμε, και εσείς δικά σας παιδιά είστε και πρέπει να σας ακούμε, να σας αφουγκραζόμαστε, να σας τρέχουμε στα ιδρύματα και μετά να μας συμβουλεύεται μέχρι να μας βάλετε στον σωστό δρόμο μια και ξεστρατίσαμε.
  Ένιωσες και εσύ την ανάγκη να μας τα…….πεις.
  Αφού λοιπόν μας τα …..έχωσες και εσύ και ο συντροφος και του απένειμες τα εύσημα συμπλήρωσες και εσύ τα δικά σου, διότι ο άλλος άφησε κενά. Επειδή, εδώ, εμείς οι νευρωτικοί, δεν συνηθίζουμε να διαβάζουμε βιβλία και ότι μάθαμε έγινε από επιφοίτηση για αυτό στείλαμε εσένα στο πανεπιστήμιο να διαβάζεις και να μας διορθώνεις. Έχεις βλέπω και μαντικές ικανότητες μια και ξέρεις από πρώτο χέρι πως μας βλέπουν οι Αρχαίοι πολεμιστές αλλά δεν μας είπες πως θα έβλεπαν εσένα. Αν τώρα γίνει πόλεμος θα καλέσουμε εσένα να μας καθοδηγήσεις.
  Πάντως ευχαριστούμε για τις ευχές σου που δεν επιθυμείς να πάθουμε κάτι και δεν προσπάθησες να μας ….μειώσεις ( ευτυχώς που άφησες έκτος αυτούς που δεν γράφουν) Δεν μπορούσαμε να γίνουμε όλοι πολιτικοί μηχανικοί για να λάμπουμε όπως εσύ. Άλλωστε αν ήμασταν όλοι φωτεινοί δεν θα φαινόταν η δική σου …λάμψη. Όταν αισθανθείς πάλι μόνος και απελπισμένος μην κάνεις καμιά ανοησία, πέρνα από εδώ να μας τα…. χώσεις, να μας περάσεις γενεές δεκατέσσερις να αισθανθείς μεγάλος, να φουσκώσεις από περηφάνια και είμαι σίγουρος ότι θα κοιμηθείς ήσυχα.

 3. Ο/Η Στέλιος13 λέει:

  Καταρχην συγχαρητήρια στον Παίχτη για την γραφή του.Αν και εριστικός, ο Παίχτης απέναντι στην αεροπορία στρατού τα χώνει καλά.Αλλά παίχτη έχω ένα παράπονο απεναντι σου.Τους έδωσες αφορμη να αποκαλύψουν τα πραγματικά τυς χρώματα και να βγάλουν τόσο το μένος όσο και την οργή απεναντίσ σου μιας και υπερασπίζονται κάτι που μισούνε.Κρίμα που (όπως συμβαίνει άλλωστε στην διεφθαρμένη Ελλάδα) μια παρέα απο προβοκάτορες σε περικυκλωσε και στο παίζει «αγέλη».Απο την άλλη και συ αν και χιουμοριστάς χάνεις το δικιο σου,ότι στο καλό και αν προσπαθο΄υσες ναπεις με τα posts σου.
  Προς τους περισσότερους «ανώτερους» να πως το βλέπω εγώ τώρα..
  Δυστηχώς το «είδος» της παραλλαγής,αυτη η ελεεινη ράτσα των ατόμων που απαρτίζουν και συντηρούν το κτήνος αυτης της ξεφτιλισμένης κυβέρνησης που λέγεται στρατός ,ξέρει την θέση του σε η θ ι κ ό επίπεδο.
  Δεν υποστηρίζω κάποια μεριά ούτε πιστεύω πως η μολότοφ και το «fuck the army» θα βγάλουν πουθενά,ποτέ. .
  Αλλά μην μου το παίζετε και πραγματικοι αξιωματικοί όλοι εσεις.Ξέρετε πόσο θρασύδειλοι είστε βαθειά μέσα σας.Όταν ξυπνάτε το πρωί και κοιτιώσαστε στον καθρέφτη βάζω στοίχημα πως αναγνωριζετε όλο και λιγότερο τον άνθρωπο που συμβιβάστηκε μια και καλή με την λάσπη και την κρατική τυραννία,για να εξασφαλήσει μια σταθερή θέση στο δημόσιο.Α αγνοείτε την κρατική τυραννίακαι διαφθοράπου ααφέρω μάλλον εσεις είστε κάτοικοι άλλης χώρας..αλλά μήπως δεν εχετε καταντησες μια σκιά του εαυτού σας που περιμένει την σύνταξη,όλοι μαζί?Έχετε διδαχθεί και κληρονομείτε την ψευδαιβλάβια.Ίσως καποιοι απο εσας όντως να φυλάτε Θερμοπύλες.Αλλά αμφιβάλω καλοί μου άνθρωποι,αμφιβάλω. Δεν είσαστε πολεμίστες ούτε διαφυλατετε καμία παράδοση.Αν σας συναντούσαν οι αρχαίοι πολεμιστές θα σας φτύνανε..Ξέρουνε οι ψυχές τους τι είστε..Ούτε καν στην φαντασία δε αγγίζετε τους ήρωες της Αρχαίας και Νεότερης Ελλάδας. .και αν είχαμε ξανά τυραννία σε αυτο το κράτος,θα είσασταν εσεις οι γραφειοκράτες,ρουφιάνοι και αυθάδης στρατιωτικοίθ που θα δέρνατε νέα παιδιά στις διαδηλώσεις θα τα σαπίζατε στο ξύλο και μετά θα καυχιόσασταν.
  Έχετε δώσει όρκους που δεν πιστεύετε και βάρατε προσοχές σε ανθρώπους που βρίζετε απο πίσω.Εσείς λοιπόν ποιον θα κρίνετε?
  Δεν ξέρετε τι πα να πει πόλεμος-ούτε και γω ξέρω-πολιτικος μηχανικός ειμαι-αλλά εσείς φοράτε στολή πολέμου.Και ξέρετε πως υπάρχετε για να εξυπηρετείτε πολιτκά συμφέροντα,να βιάζετε και να βασανίζετε πλυθησμούς,να καταστρώνετε μυστικες επιθέσεις και να εξασφαλίζετε το status quo για εναν ψωρομισθο,να κάνετε άκρη και να είστε τα μαριονετάκια πολυεθνικών,κυβερνήσεων,κρατικών οργανισμών,επιχειρηματιών-πιονια για τους πολέμους τους,χειρότεροι και απο τους μισθοφόρους της αναγέννησης,πιό φτηνόι και απο τους σταυροφόρους και η πλάκα ειναι πως δεν εχετε καν γνωρισει τι πα να πει πόλεμος.. δεν τα λέω μόνο εγώ αυτά αλλά αν διαβάζετε(αλήθεια διαβάζετε καθόλου?Εννοώ εκτός απο Λιακόπουλο αν διαβάζετε βιβλία που έχουν να κάνουν με γεγονότα) οι ίδιοι παλέμαχοι βαθμοφόροι και έχουν αποκαλύψει τι είναι η φάρα σας..!Πόσο μάλλον άλλοι συναδελφοί σας..υποστηρικτές ενός οργανώμενου εγκλήματος-σας προτείνω έτσι για να πάρετε μια γεύση να διαβάσετε το βιβλίο War is a Racket του θρυλικού καi ανωτερού σας σε βαθμό U.S. Marine Major General Smedley Darlington Butler.

  Βέβαια δεν αμφιβάλω πως υπάρχουν εξαιρέσεις…χεχε..για την ακρίβει οι γυναίκες σήμερα στον στρατο έχουν πολύ περισσότερα κότσια και ιδανικά απο εσας..μεγάλοι και τρανοί..μέχρι να φύγετε μπροστά απο τον καθρεφτη..κατα βάθος και με όλο τον σεβασμό είστε νευρωτικοί και προδότες της ίδιας της πατρίδας..όχι όλοι, αλλά τουλάχιστον όσοι στρατιωτικοί γράφουν σε αυτη την σελίδα..

  Να είναι καλά οι οικεγενείες σας,υγειείς και δυνατοί.Δεν εύχομαι να πάθει κανεις σας τίποτα κακό ούτε αποσκοπώ να σας μειώσω.Παραδόξως αρκετοί απο εσας εαν δεν είσασταν στρατιωτικοί ίσως και να λάμπατε κάνοντας κάτι άλλό..ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 4. Ο/Η αντι παίχτης λέει:

  @ O παίχτης
  Τι έγινε αγοράκι;
  Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να σου περάσει το hangover;
  Και πάλι όμως έχεις κατάλοιπα.

 5. Ο/Η O παίχτης λέει:

  Είστε όλοι βαλτοί και κάνετε αυτό που σας ανέθεσαν…και μιά ζωή αυτό θα κάνετε..μάκια!

 6. Ο/Η Army Aviator λέει:

  @ Γιαννίκης Γιάννης

  Αγαπητέ κ. Γιαννίκη, απαντώντας δεν του δίνουμε αξία, αλλά, αντί να του σβήσω τα σχόλια που μπορώ να το κάνω, του λέμε, ότι είμαστε και μεις εδώ, με τους φίλους και τους αναγνώστες του ιστολογίου.

 7. Ο/Η Army Aviator λέει:

  @ Στεφανος Ατσαλος

  Είδες Στέφανε ….;

 8. Ο/Η Γιαννίκης Γιάννης λέει:

  Δεν χρειάζεται να απαντάς σε τέτοια πράγματα. Ο άνθρωπος εκφράζεται ελεύθερα αναλόγως του επιπέδου του και όλοι εμείς οι υπόλοιποι τα διαβάζουμε και τα γειώνουμε.
  Απαντώντας τον του δίνετε και αξία.

 9. Ο/Η Στεφανος Ατσαλος λέει:

  Ρε τον Τεραστιο……..

  Ξεχασε να μας πει, τους εφυγε η τον αμολυσανε ?

  Σου το ειπα εγω οτι το Ιντερνετ εχει και ψυχοθεραπευτικες ιδιοτητες…….. που θα παει θα γιατρευτει και αυτος.

 10. Ο/Η Army Aviator λέει:

  @ Ο παίχτης

  Ε δε θάχουμε συνεχώς καλά σχόλια, ή τουλάχιστον κόσμια και ισσοροπημένα…..
  Θα πρέπει να αφήνουμε και τους ΄΄παίχτες΄΄ να εκφράζονται ελεύθερα και να τους κρίνει σύμπασα η διαδικτυακή κοινότητα.
  Εξ΄άλλου επειδή θυμόμαστε τι λέγαν οι παλιοί για τις emergency procedures: FIRST THING, DO NOTHING !

 11. Ο/Η αντι παίχτης λέει:

  Έλεγα κι εγώ….είναι δυνατόν σε ένα σοβαρό μπλογκ να μη βρεθεί κάποιος ψυχάκιας για να βγάλει τα απωθημένα του και να μας ενημερώσει τι τρώει για πρωινό;
  (Ρίχτε κέτσαπ και φάτε ΣΚΑΤΑ μελάτα!!!Κατεβάστε τα με Milko!).

  Κινεί την περιέργειά μου το γεγονός ότι σταμάτησε στα τρία μηνύματα
  και δεν συνέχισε. Πιστεύω ότι πέρασε πολύ γρήγορα η επίδραση της πρέζας που παίρνει.

  (Κάντε καμια παρτούζα με αφρικανούς σκίουρους μπας και στρώσετε!!!)
  Εδώ ο παίχτης αναφέρεται στην διαδικασία στην οποία οφείλει τον λόγο της γέννησής του.

  (Σας πηδάνε οι γυναίκες σας!! Μολότοφ στα σπίτια σας! Παγοκόφτης στις κόρες σας! Καθάρματα! )
  Εδώ ο παίχτης περιγράφει τις επιθυμίες για την οικογένειά του (αν στο μεταξύ δεν τις πραγματοποίησε).

  (Κάντε καμιά πίπα στα πολιτικά σας βιζματα).
  Ξέρει αυτός τον τρόπο. Τι, χτεσινός είναι;

  (Πούστηδες,αχρειοί,φτωχομπινέδες φτου σας ρε ούτε για φτηνο πορνό τελευταιας κλάσης στην Καλκούτα δεν κάνετε!!!!)
  Ότι βλεπει στον καθρέφτη την ώρα που ξυρίζεται.

  Όσο για τον ……, μόλις μας έπεισες! Στο κάτω κάτω τον ……. τον ξέρουμε καλά, εσένα τώρα σε αποκαλύπτουμε.

  Αγοράκι αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Άντε στον ΟΚΑΝΑ μήπως και γλυτώσεις.
  Πάντως αγοράκι, αν το να εξωτερικεύσεις το βόθρο που κρύβεις στο κεφάλι σου, σε βοηθά για να γίνεις καλά, τότε συνέχισε! Αν το ξεπεράσεις
  θα χαρούμε που σε βοηθήσαμε.

 12. Ο/Η O παίχτης λέει:

  Κάντε καμια παρτούζα με αφρικανούς σκίουρους μπας και στρώσετε!!!

 13. Ο/Η O παίχτης λέει:

  Φωτιά στα ελικοπτερά σας!! Ν α καείτε ζωντανοί!! Να μπουν τα Χιουι στο κώλο σας με τον ελικα να τριγυρνα και να κάνει τραμπάλα στα σωθικά σας,παλιοκρετινοι.Τραμπούκοι.Παπαρες με Παραλλαγή! Σας πηδάνε οι γυναίκες σας!! Μολότοφ στα σπίτια σας! Παγοκόφτης στις κόρες σας! Καθάρματα! Γρανάζια της κυβέρνησης! Damage Control πουσταράδες!!
  Ρίχτε κέτσαπ και φάτε ΣΚΑΤΑ μελάτα!!!Κατεβάστε τα με Milko!Να μεινετε απο καύσιμα πάνω απο το ΓΕΣ! Να σας απαγαγει ο bin landen και να σας βάλει να κάνετε τουαλέτες στην σπηλιά του! Τούβλα!

 14. Ο/Η O παίχτης λέει:

  Βρέ δεν γαμιέστε όλοι.Ο …….ήταν ενα ανδρεικελο των αμερικανών-μας αλλάξατε τα φώτα-είσασταν όλοι ενα μάτσο κομπλεξικοί ξεκωλιάρηδες και επιεικώς κωλοκαραβανάδες.Σκατά να φάτε παλιοκαριόληδες-κατάρα στα σκέλια σας!!!!Κάντε καμιά πίπα στα πολιτικά σας βιζματα μπας και πάρετε βαθμό-και να τους το γυαλίσετε καλά όσο θα κάνετε την πίπα-θα σας δώσουν και τιμητική άδεια.Πούστηδες,αχρειοί,φτωχομπινέδες φτου σας ρε ούτε για φτηνο πορνό τελευταιας κλάσης στην Καλκούτα δεν κάνετε!!!!

 15. Ο/Η Army Aviator λέει:

  Σε ευχαριστούμε Στέφανε

 16. Ο/Η Στεφανος Ατσαλος. λέει:

  Καλησπερα σε ολους.

  Ισως μετα απο μερικες ημερες να μην θυμαμαι τα ονοματα των διοικητων μια και οι ανθρωποι ερχονται και παρερχονται.
  Εκεινο ομως που δεν θα ξεχασω ειναι οι 165 χιλιαδες ωρες. Ενα νουμερο πραγματικα σημαντικο που λιγοι μπορουν να καταλαβουν κατω απο ποιες συνθηκες «κωπηλατηθηκαν» τοσες ωρες. Ενα νουμερο που σε κανει να χαιρεσε αλλα και να νευριαζεις. Χαιρεσε διοτι δεν χαθηκε ουτε ενας ανθρωπος και νευριαζεις διοτι αν γινει κατι ..καποιοι «πηδανε» στην πλατη σου και προσπαθουν να σε διασυρουν.(σαν οπλο)
  Συγχαριτηρια απο μενα στους «κωπηλατες» και στα «κατσαβιδια».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2009.

  Δεκέμβριος 2009

  Νοέμβριος 2009

  FOD 2009_11

  Οκτώβριος 2009

  HUMAN FACTOR

  Σεπτέμβριος 2009

  DAZZLERS 1

  Αύγουστος 2009

  dynamic rollover poster greeka

  ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..!!!

  ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΜΑΪΟΣ 2009

  ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

  Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

  Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 12.

  ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

  T/R+TREE = TROUBLE !

  T/R+TREE = TROUBLE !

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2013.

  Ιανουάριος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2013

  ΠΟΣΤΕΡ ΦΕΒ 2013

  Hires εδώ

  Μάρτιος 2013

  Χωρίς τίτλο2

  Hires εδώ

  Απρίλιος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Μάϊος 2013

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ002

  Hires εδώ

  Ιούνιος 2013

  Χωρίς τίτλο

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2013

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Αύγουστος 2013

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Σεπτέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Οκτώβριος 2013

  cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf2Hires εδώ

  Νοέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Δεκέμβριος 2013

  Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2010.

  Δεκέμβριος 2010


  Νοέμβριος 2010


  Οκτώβριος 2010

  Σεπτέμβριος 2010

  Αύγουστος 2010

  Ιούλιος 2010

  Ιούνιος 2010


  Μάϊος 2010

  Απρίλιος 2010

  Μάρτιος 2010

  Φεβρουάριος 2010

  Ιανουάριος 2010


  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2014.

  Ιανουάριος 2014

  Poster_2014-01Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2014

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Μάρτιος 2014

  Χωρίς τίτλο1Hires εδώ

  Απρίλιος 2014

  Χωρίς τίτλο3Hires εδώ

  Μάϊος 2014

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούνιος 2014

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2014

  Χωρίς τίτλο2Hires εδώ

  Αύγουστος 2014

  Hires εδώ

  Σεπτέμβριος 2014

  Hires εδώ

  Οκτώβριος 2014

  ΠΟΣΤΕΡ ΟΚΤ

  Hires εδώ

  Νοέμβριος 2014

  Hires εδώ

  Δεκέμβριος 2014

  Poster_2014-12

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2011.

  Δεκέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Νοέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Οκτώβριος 2011

  HiRes εδώ

  Σεπτέμβριος 2011

  HiRes εδώ

  Αύγουστος 2011

  HiRes εδώ

  Ιούλιος 2011

  HiRes εδώ

  Ιούνιος 2011

  HiRes εδώ

  Μάϊος 2011

  HiRes εδώ

  Απρίλιος 2011

  HiRes εδώ

  Μάρτιος 2011

  HiRes εδώ

  Φεβρουάριος 2011

  HiRes εδώ

  Ιανουάριος 2011

  HiRes εδώ

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2015.

  Ιανουάριος 2015

  2015-1 ΠΟΣΤΕΡ1Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2015

  2015-2 POSTERHires εδώ

  Μάρτιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Απρίλιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Μάϊος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούνιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Ιούλιος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Αύγουστος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Σεπτέμβριος 2015

  8415961Hires εδώ

  Νοέμβριος 2015

  Χωρίς τίτλοHires εδώ

  Δεκέμβριος 2015

  keep-calm-and-have-a-safe-flight-45Hires εδώ

 • ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2012.

  Δεκέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Νοέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Οκτώβριος 2012

  Hires εδώ

  Σεπτέμβριος 2012

  Hires εδώ

  Αύγουστος 2012

  Hires εδώ

  Ιούλιος 2012

  Hires εδώ

  Ιούνιος 2012

  Hires εδώ

  Μάιος 2012

  Hires εδώ

  Απρίλιος 2012

  Hires εδώ

  Μάρτιος 2012

  Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2012

  Hires εδώ

  Ιανουάριος 2012

  HiRes εδώ

  ΤΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ 2016.

  Ιανουάριος 2016

  Poster_2016-1Hires εδώ

  Φεβρουάριος 2016

  2016-2 POSTERHires εδώ

Αρέσει σε %d bloggers: